Find dine mobilapps til curlingentusiaster

Teknologien, og især smartphones og de såkaldte apps, har virkelig gjort sit indtog i vores alles hverdag. Men det ved du jo allerede godt. I dag kan man klare næsten alt med disse apps. Du kan tjekke mails, tjekke e-boks, gå på Facebook, være på nettet, læse nyheder og naturligvis også følge med i sport – dermed også curling. Selvfølgelig kan du læse nyheder om sporten, men der findes også apps, hvor du kan spille curling på din smartphone. Frem med telefonen – så behøver du nemlig ikke undvære din favoritsport længere.

shutterstock_51964000 (1)Det sker på smartphones, computeren eller tablets

Disse smarte apps er elektroniske, og derfor skal du have en af disse devices: Smartphone (enten iPhone eller Android), tablet eller en computer. Hvis du ikke ejer en iPhone endnu, eller en Android, tablet eller computer for den sags skyld, så er det om at anskaffe sig en, så du kan være med på app-bølgen. Du kan købe dem i de fysiske butikker, men du finder dem altså også på nettet. Køber du et af disse devices på nettet, kan du typisk få dem til en billigere pris, end du finder i de fysiske butikker.

Hvilke apps findes der?

Der findes ekstremt mange apps på både Google Play og på App Store – det er her, du downloader dem til din enhed. Hvis du vil have et lille spil på din enhed, som selvfølgelig handler om curling, så skal du blot søge på “curling” inde på Google Play eller App Store. Gør du dette, kommer der mange forskellige spil frem. Men hvilket spil skal du så vælge? Ja, det er svært. Vi er alle forskellige og foretrækker forskellige ting. Læs derfor anmeldelserne, og prøv dig lidt frem. Så finder du helt sikkert det perfekte spil.