Curling en kold fornøjelse

Endelig er den her, hjemmesiden hvor man kan finde alt det, som man gerne vil vide om curling samlet på et sted. Man har på denne hjemmeside mulighed for at læse op på alle reglerne og finde ud af, hvorfor det egentlig hedder curling. Det er spændende at finde ud af, hvordan spillet er opstået og dets historie, samt hvilke lande i verden, ud over Danmark, der dyrker denne sportsgren.

På hjemmesiden kan man blandt andet finde svar på, hvor man kan finde den nærmeste curlingklub, så man selv kan komme i gang med at spille. Man kan på hjemmesiden finde oplysninger om de regler, der gælder i spillet, som i Danmark har fået et kæmpe boost, efter Danmark vandt OL-medaljer for et par år siden. Man kan finde svar på alt, der handler om curling. Der er for eksem640px-2010_Winter_Olympics_-_Curling_-_Women_-_SUI-DENpel mange mennesker, som gerne vil vide noget om, hvor meget den sten, der bliver spillet med vejer, og hvor svært det er at komme i gang med at spille curling.

Man kunne desuden få noget at vide, om det er en special slags koste, man bruger til at feje med, og om der skal bruges noget særligt fodtøj, når man bevæger sig rundt på isen. Alle oplysninger findes om sporten, hvor man kaster med sten og fejer med koste, som en populær sang engang sagde det, mens de dansk kvinder kæmpede om medaljer til Danmark. Hjemmesiden er som sagt curlingens hjemsted, og man kan derfor finde oplysninger om spillet, samt finde alt det, man skal vide for at komme igang med at spille curling.